Bestil tid

Kig forbi, skriv eller ring

Bestil tid til din næste tatovering i butikken på Frederiksberg, via mail, facebook eller på telefon 30 88 55 66. Det anbefales dog, at du kigger forbi, da det på den måde er lettere at vurdere tatoveringen og give en mere præcis pris.

Ved tidsbestilling skal der betales et depositum på 500 kr. ved mindre tatoveringer og 1000 kr. ved større projekter. Depositummets vil blive fratrukket den endelige pris på den aftalte dag. Ved flere sessioner bliver depositummet først fratrukket ved sidste session.

Vær opmærksom på, at depositummet ikke kan refunderes og frafalder, hvis man ikke møder op til aftalt tid. Hvis du er forhindret i at møde op, er det muligt at rykke aftalen, hvis det sker med 3 arbejdsdages varsel.

Husk at medbringe gyldig billedlegitimation.

    Gode råd

    Inden tatovering anbefales det at have sovet og spist godt – specielt hvis man skal tatoveres i flere timer. Det er også en god idé at medbringe lidt sodavand, slik eller frugt, som kan hjælpe med at holde blodsukkeret oppe.

    Hvis du skal have lavet et større projekt, kan det også være en god ide at medbringe underholdning, fx en bog, tablet, musik eller én ven/veninde el.lign.